BackerSkeie tilbyr nå Interimledelse

14. mai 2024Skrevet av: BackerSkeie

Hos BackerSkeie kan du nå leie inn ledere innen alle funksjoner gjennom tjenesten interimledelse, eller management for hire.

«Behovet for interimløsninger er voksende, og våre klienter har regelmessig behov for midlertidig lederkompetanse eller kapasitet. Etter mange år i bransjen har vi opparbeidet oss en god unik oversikt over ledere i Norge og kan tilby våre klienter dyktige interimledere over kortere eller lengre perioder», sier Cato Backer, Executive Partner i BackerSkeie.

Et midlertidig behov for lederstøtte oppstår gjerne plutselig og melder seg typisk når det oppstår et ledelsesvakuum eller krise, eller ifm. oppkjøp eller fusjoner, eller det er behov for å tilføre organisasjonen ny kompetanse. I tillegg kan behov oppstå i usikre situasjoner og det ikke er anledning å ansette ledere fast eller i en 100% stilling.

Fredrik Aaslestad begynte i mars som ny partner i BackerSkeie og som vår rådgiver rundt interimledelse. Fredrik har selv over 20 års operativ ledererfaring fra konsulentbransjen og CFO-området. Han har selv lang fartstid som interimleder og har vært med å bygge opp interim- og rådgivningstjenester i PwC, hvor han har jobbet som konsulent i nesten 10 år.

«BackerSkeie har en sterk posisjon i det norske markedet og er kjent for å ha et svært dyktig team og høy faglig ekspertise. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med teamet og være med på å løse våre klienters kompetansebehov», sier Fredrik.

En verden i endring

«I dagens stadig skiftende verden må ledere reagere hurtig når bla. den teknologiske utviklingen skjer raskt og rammebetingelsene stadig endrer seg. Det å kunne tilby interimledere innenfor alle funksjonsområder blir bare mer og mer relevant for våre klienter», forteller Fredrik.

«BackerSkeie har klienter som etterspør interimledere på ulike nivåer og i ulike funksjoner. Vi har bred bransjeekspertise, og i kombinasjon med vår funksjonelle ekspertise innen operativ ledelse, er dette et konkurransefortrinn i søk og aktivering av de beste interimlederne», legger Cato Backer til.

Et unikt nettverk og en god kvalitetssikringsprosess

BackerSkeie har en unik tilgang til interim kandidater gjennom kanskje Norges største nettverk av ledere.

«Kandidatmarkedet er i konstant endring og det gjør at vi aldri vil bli ferdig med å bygge nettverket vårt. Vi er derfor hele tiden interessert i å komme i kontakt med ledere som vil jobbe med interim oppdrag i kortere eller lengre tid. Alle ledere vi leier ut har gått igjennom en omfattende kvalitetssikring hos BackerSkeie, blant annet gjennom samtaler, dybdeintervjuer, tester og referansesjekk. Hos BackerSkeie skal klienter få rett kandidat mht. kompetanse, motivasjon og personlighet», forteller Fredrik.

Har du et midlertidig kompetansebehov på ledersiden og ønsker å diskutere muligheten for en interimleder fra BackerSkeie? Ta kontakt med Fredrik Aaslestad her.

Ansvarlig rådgiver

Lederinnsikt

Se alle artikler

Selskapets IT og sikkerhetsagenda må være tydelig forstått i konsernledelsen

I en rapport fra World Economic Forum om global cybersikkerhet for 2024, sies det at mangelen på sikkerhetsferdigheter og ekspertise i bedrifter over hele verden fortsetter å øke i en alarmerende hastighet. Dette gapet er en veldokumentert utfordring selv for de største globale organisasjonene.

CFOer har troen på vekst og resultatforbedring de neste 12 månedene, men ser samtidig at egen rolle blir mer krevende

BackerSkeie har gjennom samtaler med 73 CFOer gjennomført undersøkelsen «Norsk CFO Survey 2024: CFOers største utfordringer og muligheter». Vi har snakket med økonomiledere i store og mellomstore virksomheter innenfor et bredt spekter av bransjer.

Gode ledere må ha mot til å tåle og stå i stormen!

Maxbo-sjef Trond Bentestuen i Løvenskiold Handel, har ledet gjennom en rekke kriser og utfordrende perioder. Han har gjort seg noen viktige læringspunkter for hvordan lede igjennom kriser: